Valitse paikaksi rennon boheemi ja luova Suvilahti! Vuokraamme harjoitussaleja ja toimistopöytiä.

Tilamme sijaitsevat rakennuksessa numero 6 (Puhdistamo), TBA-ravintolaa vastapäätä.

Suvilahteen pääset joko Kalasataman tai Sörnäisten metroasemilta, myös bussit 16, 50, 55, 56, 59, 500, 510 ja 738 tulevat Suvilahden kupeeseen.

Katso kuvia vuokrattavista tiloista!

Tilavuokrauksen tiedustelut:

Titta Halinen
titta.halinen (at) eskus.fi
044 939 7807

Harjoitussalit

Vuokraa harjoitussali kuukaudeksi, viikoksi, päiväksi tai vaikka muutamaksi tunniksi. Vuokraamme sekä säännöllisiä että irtovuoroja arkisin ja viikonloppuisin.

Ikkunalliset salit ovat valoisia (ei pimennysverhoja) ja niissä on mosaiikkiparkettiset joustolattiat. Yhdessä salissa on peili, jonka voi peittää. Treenien, työpajojen ja opetuksen lisäksi saleissa voi järjestää demoja, videokatselmuksia ja avoimia harjoituksia, mutta varsinaiseen esityskäyttöön ne eivät sovellu.

Saleja on neljä. Salit I, II ja III ovat kooltaan 79-88m², sali IV:n neliön muotoisen osan pinta-ala on noin 50m². Kaikissa saleissa on perusäänentoisto. Salien korkeus on matalimmillaan 2,5m.

Salivuokraukseen kuuluu Eskuksen keittiön ja aulatilan käyttöoikeus sekä wifi. Saleissa ei saa olla kengillä, paitsi jo vuokralainen suojaa lattiat ns. messumatoilla.

 

Työpiste

Eskuksen toimistopisteen vuokraan kuuluu työpöytä, tulostin/skanneri/kopiokone ja wifi-yhteys, neuvottelutilan, aulan ja keittiön käyttöoikeus sekä tietenkin kollegiaalinen synergia. Toimistoamme käyttävät mm. jäsenryhmiemme tuottajat sekä freelancetaiteilijat. 

Eskus sisäänkäynti

© Eskus 2018 | design by z-factory